Incendiu la o casă de locuit din Coca, provocat de un coș de fum necurățat

În data de 27.02. a.c., la ora 21:21, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Coca.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de lucru Turț cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Călinești.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la acoperişul imobilului, existând pericolul extinderii focului la întreaga casă. Forţele prezente la fața locului au acționat pentru lichidarea incendiului și decopertarea acoperișului afectat, reuşind să protejeze restul casei.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost coșul de fum necurățat.

În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coşului de fum și structura de lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ trei metri pătrați.

Din fericire, nu au existat victime.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 februarie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.