Amenzi de peste 29.000 lei aplicate ieri în trafic de polițiștii rutiere, și 9 permise reținute

Ieri, 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități cu scopul de a preveni accidentele de circulație, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 29.500 lei. Totodată, au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere.

Astfel, cele mai multe permise de conducere, mai exact, cinci, au fost reținute de către polițiști, pentru neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

În cursul zilei de ieri, 27 februarie a.c., polițiștii au identificat un conducător auto care a depășit limita legală de viteză. Este vorba despre un bărbat, de 29 de ani, din județul Vaslui care a circulat pe DN19, în localitatea Botiz, cu viteza de 110 km/h.

Bărbatului i s-a reținut permisul de conducere.

Tot ieri, 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că la intersecția dintre două străzi aflate în municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 52 de ani, din Poiana Codrului, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Satu Mare.

În urma coliziunii, autoturismul celui de-al doilea bărbat a fost proiectat într-un alt autoturism, care se afla staționat.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorului auto care nu a respectat semnificația indicatorului rutier, i-a fost reținut permisul de conducere.

La data de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, pe DN 19, între localitățile Botiz și Satu Mare, un conducător auto, de 34 de ani, din Livada, care a efectuat o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului “Depășirea interzisă”.

Conducătorului auto i s-a reținut permisul de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.