Vernisajul expoziției personale a pictorului Kovács Emil Lajos, joi la Centrul de Creație

Pictorul Kovács Emil Lajos s-a născut în orașul Satu Mare la data de 4 Iulie 1967. Tot aici termină Școala de Artă în anul 1985, secția pictură avându-l ca profesor pe Paul Liviu. Este membru al Asociației Pictorilor din Satu Mare începând cu anul 1987, iar între anii 2001 și 2009 a fost și președintele asociației.

În anul 2011 a absolvit Universitatea de Nord Baia Mare, secția Artă Plastică, avându-i ca profesori pe Nicolae Suciu, Anghel Negrean și Bertalan Kovács.

A participat la tabere de creație în România și străinătate, a avut nenumărate expoziții atât în țară cât și în străinătate, a expus la Bruxelles în Parlamentul Europei.

Vernisajul expoziției va avea loc la data de 1 martie 2018, joi, ora 16.00 în Galeria Centrului Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Satu Mare, Str. M. Vitezul nr. 32. Vă așteptăm cu drag!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 28, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.