Municipiul Satu Mare va găzdui luna aceasta o misiune economică a investitorilor austrieci

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a primit în cursul zilei de joi, 1 martie, vizita atașatului comercial al Ambasadei Austriei în România, Vera Maier.

Tema întâlnirii a fost vizita la Satu Mare a unei importante delegații de oameni de afaceri austrieci, eveniment care se va desfășura la mijlocul lunii martie.

Municipiul Satu Mare se va alătura astfel municipiilor Sibiu, Brașov și Cluj, pentru a găzdui acest turneu al investitorilor austrieci care vor în continuare să dezvolte afaceri pe piața locală, considerând că municipiul Satu Mare este o destinație atractivă pentru investiții.

Misiunea economică din luna martie va cuprinde întâlniri cu reprezentanții municipalității și ai mediului de afaceri local. Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare va prezenta oamenilor de afaceri austrieci proiectele municipalității pentru dezvoltarea orașului și oportunitățile de investiții în municipiul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 1, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.