”Târgul caritabil al măștilor ecologice” organizat de APM Satu Mare a ajuns la final 

”Târgul caritabil al măștilor ecologice” organizat în perioada 2-28.02.2018 de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Palatul Copiilor Satu Mare s-a finalizat cu succes în data de 1.03.2018, odată cu venirea primăverii calendaristice.

Acest târg caritabil a avut ca scop implicarea tinerilor în promovarea culturii și valorilor naturale, acțiune cu conotație caritabilă în beneficiul copiilor de la Casa de copii de tip familial ”Ștefania” din Oar.

Într-o atmosferă de sărbătoare, în data de 1.03.2018 la sediul APM Satu Mare, conducerea instituției în persoana directorului executiv Elisabeta Bekessy a premiat elevii de la Cercul de pictură de la Palatul Copiilor, care cu imaginație, abilitate și ingeniozitate au pictat și au ornat utilizând o gamă variată de deșeuri reciclabile cele 90 de măști ceramice care au reprezentat exponatele târgului.

Pentru a aduce bucurie și zâmbete pe chipul copiilor în această primă zi de primăvară o echipă formată din reprezentanți ai APM și elevii cercului de pictură însoțiți de prof. Szemak Zsuzsa au vizitat Casa de Copii de la Oar, unde au fost întâmpinați de cei 10 copii orfani și de oamenii de suflet în îngrijirea cărora aceștia se află. A urmat un schimb de mărțișoare ecologice. Din partea echipei copiii au primit un simbol ”atipic” al primăverii atipic, o mască ecologică dăruită din suflet de realizatori respectiv un coș cu dulciuri și o mașină de spălat achiziționată din fondurile rezultate în urma vânzării măștilor.

Ne bucurăm că printr-o acțiune în care s-a îmbinat utilul cu plăcutul am adus o rază de soare și un zâmbet nu numai pe chipul copilașilor de la aceată casă de tip familial, casă de suflet a instituției noastre dar și pe chipul micilor artiști realizatori ai măștilor ecologice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 2, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.