Se lucrează intens la deszăpezirea drumurilor județene, se monitorizeză prin GPS

Ninsorile căzute în județul Satu Mare, în cursul nopții de 19 spre 20 martie, au dus la depunerea unui strat de zăpadă de 5 până la 15 centimetri pe drumurile județene. La această oră toate drumurile din județ sunt deszăpezite, ca urmare a intervenției celor 52 de utilaje ale operatorului responsabil de această acțiune și nu există drum închis sau nepracticabil.

Potrivit Biroului de presă al Consiliului Județean Satu Mare s-a intervenit, începând cu ora 2.30, cu răspânditoare cu lamă și sărăriță și cu încărcătoare de material antiderapant. Pe toată rețeaua de drumuri județene a fost presărat un amestec de sare și nisip.

Cele 52 de utilaje care acționează pe drumurile județene sunt dotate cu GPS și sunt monitorizate de aparatul de specialitate al Consiliului Județean Satu Mare (Serviciul Drumuri și Transporturi – Direcția Tehnică). Rețeaua de drumuri județene a județului Satu Mare este împarțită în 4 zone: Carei – Tășnad, Supur, Satu Mare – Codru, Negrești-Oaș. Mai multe echipaje ale aparatului de specialitate se află pe teren și monitorizează activitatea.

Vă reamintim că deszăpezirea drumurilor naționale se află în sarcina DRDP Cluj, prin Secția de Drumuri Naționale- Satu Mare. Vă ținem la curent cu situația actualizată.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 20, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.