Programul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române la Satu Mare, 25 martie

Cu ocazia Zilei PoliţieI Române, care se sărbătoreşte anual în data de 25 martie, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare organizează o serie de manifestări ce vor avea loc vineri, 23 martie 2018, între orele 10.30 şi 14.00, la sediul inspectoratului dar și în zona centrală a municipiului, respectiv  Piaţa 25 Octombrie și Pasajul Corneliu Coposu.În acest sens, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare îi invită pe sătmăreni să participe la aceste evenimente, activităţile urmând a se desfăşura după următorul program:

La sediul inspectoratului de pe strada Mihai Viteazu nr. 11:

de la ora 10.30, expoziție a uniformelor de Poliție și de fotografii;

Sala mare de ședințe a Consiliului Județean:

de la ora 11.30, ședința festivă dedicată Zilei Poliției Române;

Piaţa 25 Octombrie:

– între orele 10.30-14.00: – expoziţie cu tehnica din dotarea structurilor rutiere, acţiuni speciale şi criminalistice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean;

– standuri de promovare a profesiei de poliţist, a campaniilor de prevenire şi a activităţilor desfăşurate de poliţiştii de proximitate;

– orele 12.30 şi 13.00: demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu;

– între orele 13.00-14.00: demonstraţii tactice de luptă susţinute de  poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 22, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.