Ieri s-a deschis ștrandul din Satu Mare

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat sâmbătă, 27 aprilie la deschiderea ştrandului din municipiul Satu Mare. Acesta a fost însoţit de primarul municipiului Satu Mare, Dr. Dorel Coica şi doamna viceprimar Marcela Papici.

Strand7

Adrian Ştef a afirmat cu această ocazie faptul că: “Este pentru prima dată după mulți ani când în municipiul Satu Mare se deschide sezonul estival în preajma zilei de 1 mai. E un semn de normalitate, dar și de speranță că încet-încet vom recupera terenul pierdut. Toată lumea vorbește de potențialul apelor termale din județ, dar pe care le valorificăm încă destul de puțin.

Suntem însă pe drumul cel bun, în judeţ, mai este un proiect important în derulare, Consiliul Județean are un proiect pe care eu îl consider prioritar, ștrandul din Beltiug, doar să găsim cea mai bună modalitate de finanțare. La Tășnad avem un proiect privind un centru de recuperare, pentru care așteptăm viitoarele sesiuni de finanțare din fonduri europene.

Încet, dar sigur recuperăm terenul pierdut în fața ștrandurilor din Ungaria și sunt sigur că turismul sătmărean va deveni competitiv, că județul Satu Mare va fi atractiv pentru turiști, atât prin apele termale, dar și prin obiectivele culturale pe care le are, prin tradițiile populare și produsele tradiționale, pălinca și vinul. Mă alătur și eu domnului primar și mulțumesc firmei Beny Alex că a acceptat să practice tarife reduse pentru pensionari, fiind și acesta un sprijin pe care îl oferim persoanelor în vârstă.”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 28, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.