Expoziția „A Megújulás Lendülete”, dedicată anului aniversar „500 de ani de la Reforma lui Martin Luther”, la Carei

Duminică, 25 martie 2018, începând cu ora 12:30, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie intitulate „A Megújulás Lendülete”.

Manifestarea a fost deschisă de Dragoș Georgescu, director al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi, după care au luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclublului „Vasile Vénig László” din Carei; Eugen Kovács, primarul municipiului Carei; dr. Hafenscher Károly, comisar ministerial în cadrul „Reformáció Emlékbizottság”; Tolnai István, prototpop în cadrul Protopopiatului Reformat Carei; Tóth Ștefan, artist fotograf AFIAP și președinte al „Asociației „Euro Foto Art” din Oradea; respectiv Eifert János, artist fotograf și curatorul expoziției.

Momentul artistic a fost realizat de Nagy Norbert, care a interpretat la pian o suită de melodii specifice stilului baroc.

Expoziția se găsește în sala de expoziții de la etajul castelului și cuprinde 50 de fotografii, fiind dedicată anului aniversar – 500 de ani de la Reforma lui Martin Luther.

Evenimentul a fost organizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi ,Asociației „Euro Foto Art” Oradea și „Reformáció Emlékbizottság”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 26, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.