Peste 90 de conducători auto au fost amendați ieri pe drumurile județene cu 21.000 de lei

La data de 27 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități cât și în afara acestora.

Cu această ocazie, au fost sancționați peste 90 de conducători auto pentru nerespectarea regulilor de circulație. Valoarea amenzilor aplicate a depășit 21.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, în localitatea Doba, un bărbat, de 44 de ani, din Maramureș, care circula cu viteza de 105 km/h, pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.

Tot un bărbat din Maramureș, a fost identificat și în localitatea Decebal, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 104 km/h, pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.

Ambilor conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 28, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.