10 femei cu 17 copii din Sălaj, prinse la cerșit de Poliția Locală Satu Mare și trimise înapoi

Poliţiştii locali din Satu Mare au ridicat joi, 5 aprilie, din zona centrală a municipiului Satu Mare şi din parcările marilor centre comerciale din Satu Mare 10 femei din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, aflate la cerşit. Cele 10 femei erau însoţite de 17 copii, cu vârstele cuprinse între 1 şi 12 ani de care se foloseau pentru a primi bani de la trecători.

Cele 10 femei au fost amendate fiecare cu câte 500 de lei, iar împreună cu cei 17 copii au fost transportate în municipiul Zalău, unde au fost predate Poliţiei Locale Zalău. În cazul minorilor, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sălaj.

’’Împreună cu Poliţia Locală facem eforturi mari să combatem acest fenomen, dar, fără sprijinul sătmărenilor, nu vom reuşi. Majoritatea celor care sunt depistați pe străzile municipiului Satu Mare provin din diverse comune, dar şi din alte județe ale țării. Fac un apel la sătmăreni să nu le mai ofere bani, deoarece în acest fel îi menținem în stradă, determinându-i și pe alții să vină în orașul nostru”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 5, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.