Șopron distrus și tone de fân și cereale arse, într-un incendiu izbucnit la Valea Seacă 

În data de 07.04 a.c., pompierii din cadrul Punctului de Lucru Turț au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui incendiu de amploare produs la o anexă gospodărescă situată pe raza localităţii Valea Seacă. Evenimentul a fost anunţat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, la ora 10:31.La fața locului s-au deplasat șase subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgență Tarna Mare.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga  anexă. Intervenția a fost una dificilă și de lungă durată (1 oră și 40 de minute), deoarece în interior erau depozitate cantități mari de  fân și cereale. Incendiul a fost stins în limitele găsite, forțele prezente la fața locului reușind să înlăture pericolul propagării incendiului la casa de locuit a proprietarului, la casa de locuit a vecinului acestuia, aflată la mică distanță, respectiv să salveze un cal.

În urma evenimentului au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de 80m2, aproximativ 5 tone de fân, 1 tonă de cereale, alte materiale combustibile depozitate în interior și s-au degradat aproximativ 2 m³ de lemne și pereții construcției.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de fumatul în loc nepermis sau neprotejat corespunzător.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 10, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.