De luna aceasta în orașul Negrești-Oaș se vor putea obține din nou certificate de cazier judiciar

Din această lună, locuitorii oraşului Negrești Oaș, precum şi cei din comunele învecinate, vor putea din nou să obţină certificate de cazier judiciar de la unitatea de poliţie din localitate.

Solicitanţilor de certificate de cazier judiciar din oraşul Negrești Oaș şi din comunele învecinate le aducem la cunoştinţă faptul că începând cu data de 1 aprilie a.c., în localitate s-a redeschis ghişeul pentru primirea cererilor şi eliberarea acestor documente.

Astfel, la sediul Poliţiei oraşului Negrești Oaș a fost amenajat un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea acestui tip de activitate, iar programul de lucru cu publicul va fi în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09.00 – 11.00.

De la această locaţie vor fi eliberate „pe loc” sau în termen de cel mult trei zile, după caz, certificatele de cazier judiciar persoanelor fizice și juridice.

Informații utile:

Acte necesare pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar

cererea-tip, motivată, cu datele complete de stare civilă;
actul de identitate (cartea de identitate, paşaport/permis de şedere, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate);
cererea poate fi depusă, personal sau prin împuterniciţi (prin procură notarială), la ghișeul subunității de poliţie;
în cazul persoanelor juridice, pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie să se prezinte reprezentantul legal. În caz contrar, este necesară o împuternicire din partea acestuia.

Reamintim tuturor solicitanţilor faptul că certificatele de cazier judiciar sunt valabile 6 luni de la data eliberării şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.

Cererile se pot depune la ghişeele din Satu Mare, Carei, Tășnad și Negrești Oaș iar orice alte informații despre eliberarea acestui document se pot obține de pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare http://sm.politiaromana.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 aprilie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.