18 sătmăreni au ajuns la UPU după ce au fost înțepați de căpușe

În intervalul 26.04.2013 – 29.04.2013, la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au primit asistență medicală un număr de 411 persoane din care 88 au fost copii.

spital_10_a7a1e94b10Un număr de 18 persoane au ajuns la UPU după ce au fost înțepate de căpușe și șase după ce au fost mușcate de câini. Un copil, în vârstă de cinci ani, a fost mușcat de câini în zona feței, a obrazului, motiv pentru care a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Pediatrică. Un alt copil, în vârstă de un an, a ajuns la UPU după ce a ingerat detergent de rufe iar altul după ce și-a introdus în nas o … bomboană.

În rest, șase persoane au primit asistență medicală după ce au fost agresate, patru au fost în stare avansată de ebrietate, trei după ce au fost victme ale unor accidente rutiere și două după ce au încercat sa se sinucidă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.