197 de amenzi în valoare de peste 60.600 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză

Polițiștii Serviciului Rutier și cei din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, au desfășurat ieri, 18 aprilie a.c., o acțiune privind depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, pe raza județului Satu Mare, aceasta fiind principala cauză generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.600 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 123 de conducători auto au fost amendați contravențional pentru nerespectarea regimului legal de viteză atât în interiorul localităților cât și în afara acestora.

De asemenea, în 14 cazuri polițiștii au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei maxime admise, fiind surprinși de aparatul radar rulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 153 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 19, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.