Amenzi în valoare de 50.000 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri pe raza județului

În data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat, pe raza județului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice și rutiere.

În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, pentru neregulile constatate, aceștia au aplicat 105 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 23 de permise de conducere dintre care 16 pentru viteză excesivă, 5 pentru depășiri neregulamentare, și 2 pentru alte abateri.

Astfel, 16 conducători auto au fost amendați contravențional pentru nerespectarea regimului legal de viteză atât în interiorul localităților cât și în afara acestora, fiind depistați circulând cu viteze cuprinse între 102 km/h-138 km/h, pe sectoare de drum cu viteza legală maximă admisă de 50, 60, respectiv 70 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.