Vernisajul expoziției de artă fotografică „Vintage II – Sensibilitate”, a artistului Murvai Ervin, la Carei

Duminică, 22 aprilie 2018, începând cu ora 12.30, în Sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „Vintage II.-Sensibilitate”, a artistului fotograf Murvai Ervin.

Evenimentul a fost deschis de Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, după care au luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și realizatorul expoziției, artistul Murvai Ervin.

Momentul a artistic a fost realizat de solista Koch Vanessza, pregătită de prof. Szűcs József, care a intrepretat două melodii de muzică ușoară.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 22 aprilie – 06 mai 2018, conform programului Muzeului Municipal Carei.

Evenimentul a fost organizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei, Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Centrului Cultural Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 aprilie 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.