Amenzi de peste 14.000 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri sătmăreni, și 3 permise reținute

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat și executat o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială în zonele aglomerate, în preajma hipermarketurilor și a piețelor.

Cu această ocazie au legitimat în jur de 35 de persoane, au controlat 5 autovehicule și au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.170 de lei, atât pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială cât și pentru nerespectarea unor reguli de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, ieri 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Satu Mare, au continuat activitățile de prevenire și combatere a accidentelor rutiere.

Astfel, au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale participanților la trafic, în valoare de peste 14.000 de lei, și au reținut 3 permise de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.