Ansamblul folcloric Ceatăra și Formația vocal-folclorică „Perla” din Cernăuți, în concert la Carei

Miercuri, 25 aprilie 2018, începând cu ora 18.00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc un eveniment prin care se vor strânge fonduri pentru a salva unica instituție din Ucraina în care se studiază Cultura și Tradiția Românească, care funcționează pe bază de voluntariat și care păstrează și pune în valoare Tezaurul Cultural Românesc de pe aceste meleaguri.

Concertul folcloric, intitulat „Uniți în cuget și simțiri”, va avea ca protagoniști Ansamblului Folcloric Ceatăra și invitații acestora, Formația vocal-folclorică „Perla” din Cernăuți.

Intrarea la spectacol este liberă, iar cei care doresc, pot face donații la fața locului, înainte sau după concert, sprijinind astfel cauza evenimentului.

Manifestarea, organizată de Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Românești din Cernăuți, cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, se înscrie în seria manifestărilor organizate cu prilejul aniversării Centenarului României.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.