Pe drumurile județene DJ 195A și DJ 196A, continuă lucrările de întreținere curentă

În cursul zilei de 24 aprilie, reprezentanții Consiliului Județean au efectuat o verificare a stadiului lucrărilor pe drumurile județene. Vicepreședintele Ioan Rus și directorul Direcției Tehnice, Ioan Șereș, s-au deplasat pe drumul județean DJ 196A – care asigură accesul spre localitatea Stâna și unde se efectuează lucrări de întreținere pe o lungime de 10 km, constând în plombări cu mixtură asfaltică cu așternere mecanizată și refacerea structurii de rezistență a părții carosabile, pe porțiunile afectate, în suprafață de 4000 mp.

Executantul este firma DIFERIT SRL Cluj, societate cu care Consiliul Județean are încheiat contractul de realizare a acestor lucrări. Stadiul lucrărilor se află în grafic.

Totodată, au fost verificate lucrările pe DJ 195A – din Acâș spre Giungi, Ghirișa, ieșirea spre Ardud. Au fost controlate primele porțiuni pe care s-a intervenit cu lucrări de plombare și s-a stabilit continuarea lucrărilor de întreținere curentă pe toată lungimea acestui drum județean.

În acest an va intra în reparație întreaga rețea de drumuri județene, iar lista va fi actualizată în momentul începerii lucrărilor și pe celelalte tronsoane.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 26, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.