Se pot face înscrierile copiilor la creșele din municipiul Satu Mare, între 14-18 mai

Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul de Creșe anunță demararea procesului de înscrierea a copiilor la creșele din municipiul Satu Mare. Părinții pot depune dosarul în perioada 14-18 mai 2018, în intervalul orar 08.30-12.30, la sediul SPAS Satu Mare, Aleea Ilişeşti nr. 4.

Dosarul de înscriere al copiilor trebuie să cuprindă următoarele documente îndosariate:
• Cerere tip
• Copia certificatului de naştere pentru copiii din familie;
• Copia actelor de identitate ale membrilor familiei de provenienţă a copilului;
• Adeverinţe de la locul de muncă al părinţilor/reprezentanţilor legali sau declaraţie pe proprie răspundere în cazul exercitării unor profesii liberale.

• Sentinţă de divorţ /copie certificat de deces (unde este cazul)

Cererile tip de înscriere se pot ridica de la sediile creşelor sau se pot descărca în format electronic de pe site-ul Primăriei Municipiului Satu Mare, www.satu-mare.ro.

La evaluarea dosarelor se va ține cont de următoarele criterii de selecție și evaluare: copilul face parte sau nu dintr-o familie monoparentală, locul de muncă al ambilor părinţi, numărul de înregistrare al dosarului.
Pentru ca dosarul să fie declarat eligibil copilul trebuie să aibă domiciliul în municipiul Satu Mare, dovedit cu actele de identitate sau în baza contractelor, în cazul închirierii unor locuinţe.

De asemenea trebuie respectat criteriul de vârstă, respectiv peste 1 an pentru Creşele „Mica Sirenă” şi „Degețica” și peste 1,5 ani pentru restul creşelor. Evaluarea dosarelor se va face în perioada 23 mai- 6 iunie 2018, selecţia făcându-se pornind de la criteriile de evaluare. Rezultatele privind evaluarea dosarelor vor fi afişate la sediile creşelor după data de 12 iunie 2018.

În perioada 10-14 septembrie 2018 părinţii ale căror dosare au fost aprobate sunt aşteptaţi la sediile creşelor pentru completarea acestora cu următoarele documente:

1. Adeverinţă de la medicul de familie care să certifice că respectivul copil este sănătos clinic şi apt pentru a frecventa colectivitatea ;
2. Fişa de imunizări pentru copil; Aviz epidemiologic copil
3. Examen coproparazitologic şi exudat faringian pentru copil;

Pe această cale, vă reamintim datele de contact și sediile creșelor din municipiul Satu Mare :

• Creşa „Ţara Minunilor” , Aleea Tisa nr. 8, tel. 0751205446, coordonator Kelemen Otilia -asistent medical principal
• Creşa „Punguţa cu doi bani”, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 15, tel. 0754070119, coordonator Mak Toth Timea – asistent medical principal
• Creşa „ Dumbrava Minunată”, Str. Ilişeşti nr. 4 , tel. 0754019809, coordonator Jakab Eva – asistent medical principal
• Creşa „ Harap Alb” , Bld. Lucian Blaga nr.19/a, tel. 0751205447 , coordonator Săvianu Claudia – asistent medical principal;
• Creşa „Albă ca Zăpada” , Aleea Târnavei nr. 18, tel. 0754070118, coordonator Dico Anuţa – referent educator ;
• Creşa „Mica Sirenă” , Str Botizului nr. 61-a, tel 0748109855, coordonator Rus Simona – asistent medical principal
• Creșa „Degețica” , Bld. Lucian Blaga nr. 121

Pe de altă parte, aducem la cunoștința părinților că, pe întreg parcursul anului şcolar, în situaţia eliberării unor locuri la creşă, în funcţie de numărul de ordine al dosarului, părinţii vor fi contactaţi în vederea ocupării locurilor libere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 2, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.