La nivel de județ au fost aprobate 1162 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare

Conform calendarului înscrierii în învățământul primar pentru anul școlar 2013-2014, azi, 29 aprilie 2013, s-a afișat în unitățile de învățământ, pe site-ul inspectoratului școlar și al unităților de învățământ lista candidaților înmatriculați, numărul de locuri rămase libere și lista copiilor neînscriși după prima etapă.

clasa-pregatitoare

La nivelul județului Satu Mare, după prima etapă de înscriere din totalul de 2926 de cereri validate în aplicație au fost soluționate 2922 (99,86%). În municipiul Satu Mare situația se prezintă astfel: din totalul de 1162 de cereri validate în aplicație au fost soluționate 1158.

Școlile cu cele mai multe solicitări de înscriere în clasa pregătitoare au fost: Școala Gimnazială Grigore Moisil Satu Mare, Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu Satu Mare și Școala Gimnazială Avram Iancu Satu Mare.

La finalul etapei I există 4 cereri nesoluționate, deoarece părinții nu au optat pentru întoarcerea în școala de circumscripție a copilului. Aceste cereri urmează a fi solutionate în etapa a doua.

A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare, va avea loc în perioada 8 – 31 mai 2013, perioada de depunere a cererilor fiind 8-17 mai.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 29, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.