Amenzi în valoare de 81.500 lei, aplicate de polițiștii sătmăreni în perioada 4-6 mai

Poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare acţionează permanent pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, pentru prevenirea accidentelor rutiere și în vederea combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în perioada 4-6 mai a.c., polițiștii au acționat pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au constatat peste 280 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 81 500 de lei.

De asemenea, au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 21 de permise de conducere, pentru diverse abateri săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

În perioada sus menționată, polițiștii au identificat, în trafic, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, toți din județul Satu Mare, care au condus autoturismele, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au surprins cu aparatele radar, cinci conducători auto, cu vârste cuprinse între 29 și 68 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 101 și 129 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50, respectiv 60km/h.

Tuturor conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 7, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.