Proprietarii de terenuri au termen până în 31 mai să se înscrie în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoştinţă publică faptul că persoanele fizice şi cele juridice au obligația de a declara până cel târziu în 31 mai 2018 datele privind categoria de folosinţă a terenului, suprafeţele cultivate – precizarea culturilor, suprafeţe necultivate şi numărul pomilor, pentru a fi înscrise în Registrul Agricol pentru anul agricol 2018.

Pe această cale anunțăm faptul că după data de 31 mai 2018, persoanele fizice și juridice au obligația să declare datele necesare pentru a fi înscrise în registrul agricol în cazul în care au intervenit modificări în proprietate, în cel mult 30 de zile de la data apariției modificării.

În cazul în care persoanele fizice sau cele juridice nu fac declarațiile la termenele prevăzute anterior, se consideră că nu au intervenit nici un fel de modificări, fapt pentru care în registrul agricol se reportează din oficiu, datele din anul precedent, cu mențiunea corespunzătoare la rubrica «semnătura declarantului».

Declarațiile și înscrisurile doveditoare vor fi predate pentru înregistrare la Primăria Municipiului Satu Mare, Serviciul Agricol și Fond Funciar (camera 10) în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09.00- 16.00.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 8, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.