Primăria Tășnad: Proiectele pentru solicitarea de finanțare nerambursabilă pot fi depuse până în 25 mai

Potrivit prevederilor art. 15 din Regulamentul de finanţare nerambursabilă din fondurile alocate de la bugetul local ale oraşului Tăşnad, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Oraşului Tăşnad nr.30/2016, programul anual cuprinde două sesiuni de selecţie a proiectelor pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă.Perioada de depunere a proiectelor culturale, finanţate conform Hotărârii Consiliului Local al Oraşului Tăşnad nr. 73/2018 pentru aprobarea organizării unor activităţi din Calendarul evenimentelor culturale multianuale în anul 2018, în cadrul primei sesiuni de selecţie pe anul 2018, este: 25.05.2018.

Oraşul Tăşnad face cunoscută intenţia de a atribui contracte de finanţare nerambursabilă, pentru anul de execuţie bugetară 2018, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Finanţările nerambursabile se acordă conform Hotărârii Consiliului Local al Oraşului Tăşnad nr. 73/2018 pentru aprobarea organizării unor activităţi din Calendarul evenimentelor culturale multianuale în anul 2018 şi a bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Tăşnad, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Oraşului Tăşnad nr.17/2018, pentru domeniul cultură – 57.500 de lei.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Regulamentul de finanţare nerambursabilă din fondurile alocate de la bugetul local ale oraşului Tăşnad, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Oraşului Tăşnad nr. 30/2016 şi se pot obţine de la Primăria Oraşului Tăşnad – Compartimentul de relaţii cu publicul sau de pe pagina de internet a instituţiei: www.prirnariatasnad.ro, secţiunea „Informaţii de interes public”.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Regulamentul de finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale oraşului Tăşnad, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes local, în două exemplare (original şi copie), redactată în limba română, precum şi în format electronic (pe suport fizic sau va fi transmisă la adresa de e-mail: office@primariatasnad.ro), la Compartimentul de relaţii cu publicul din cadrul Primăriei Oraşului Tăşnad, str. Lăcrămioarelor, nr.35, Tăşnad, judeţul Satu Mare.

Vor fi supuse evaluării numai solicitările care întrunesc următoarele criterii generale de selecţionare:

a). programele şi proiectele sunt de interes public local;

b). promovează şi adaugă identitate imaginii oraşului Tăşnad;

c). este dovedită capacitatea organizatorică şi funcţională a beneficiarului finanţării prin: experienţă în domeniul administrării altor programe şi proiecte similare; capacitatea resurselor umane de a asigura desfăşurarea programului sau proiectului la nivelul propus; experienţă în colaborare, parteneriat cu autorităţile publice, cu alte organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale din ţară şi din străinătate, după caz. Data limită de depunere a proiectelor este 25.05.2018.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.