Competiția Tour de Tur CBA 2018 vine cu noutăți pentru iubitorii sportului în aer liber

Competiția sportivă Tour de Tur CBA 2018 vine cu noutăți pentru iubitorii sportului în aer liber. La evenimentul planificat pentru data de 09 iunie, începând cu acest an, se va organiza și o competiție de alergare montană. La fel ca ciclismul montan și probele de alergare se vor desfășura pe două trasee de lungimi diferite.

Astfel, alergătorii care se înscriu la proba de Semimaraton vor avea de alergat 22,5 km, iar cei care pornesc la proba Cross vor parcurge aproximativ 12 km. Cicliștii au de ales între trasee de 65 km (Maraton) și 35 km (Race). Traseele pot fi vizualizate și descărcate de pe pagina web a competiției: www.tourdetur.ro.

Pre-înscrierea la concurs se face online sau la cele patru puncte de înscriere din Satu Mare și încheie în data de 29 mai orele 12. După această dată concurenții se mai pot înscrie la fața locului, adică la Mujdeni, în ziua concursului între orele 8:00 și 9:30.

„Cu ocazia acestei ediții a competiției, în afară de întroducerea unei noi probe, cea de alergare, mai dorim să contribuim și mai mult la protejarea mediului înconjurător. Astfel, am demarat un program de înverzire a evenimentului, prin care dorim să reducem cantitatea deșeurilor produse: paharele și farfuriile folosite vor fi din hârtie reciclată, iar concurenții nu vor mai primi apă în flacoane de plastic de 0,5 l. Ei vor avea posibilitatea să-și alimenteze bidonașele proprii cu apă de izvor” ne-a declarat Tamás Sike, unul dintre organizatorii Tour de Tur.

Iubitorii de natură și drumeție care nu doresc să concureze, vor avea ocazia să participe la o excursie ciclistă ghidată în Ariile Protejate Râul Tur, prin care vor cunoaște multe dintre bogățiile naturale ale zonei. Excursia va începe după startul competiției, la ora 11 și va avea o lungime de aproximativ 25 km.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina web www.tourdetur.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tour-de-Tur-201311153238547/

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr.: 0721-514137

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 11 mai 2018. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.