Loc nou de joacă în valoare de peste 140.000 lei, pentru copiii Grădiniței Nr.13

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să investească în educația și dezvoltarea celor mici. Astfel, printre investițiile derulate la creșele și școlile din municipiul Satu Mare, în primăvara acestui an a fost demarată amenajarea unui loc de joacă în incinta Grădiniței cu Program Prelungit Nr.13, situată pe Aleea Milcov, nr.4.

În vederea amenajării unui loc de joacă atractiv pentru copiii care frecventează grădinița, au fost achiziționate mai multe balansoare din lemn, leagăne duble, carusel cu băncuță, ansamblu de joacă cu panouri de cățărare, tobogane, precum și căsuțe, valoarea investiției fiind de peste 140.000 lei.

“La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13 sunt înscriși 185 de copii, respectiv sunt deschise în prezent opt grupe. Deși curtea este una generoasă, până în prezent spațiul nu a fost valorificat astfel încât cei mici să desfășoare activități și jocuri în aer liber.

Cred că am reușit prin amenajarea acestui loc de joacă să oferim copiilor surse de distracție și relaxare, de exprimare a personalității lor, de petrecere într-un mod recreativ a timpului liber într-un mediu sigur“, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.