Amenzi în valoare de peste 103.000 lei, aplicate în acest weekend de polițiștii sătmăreni

Siguranța publică și rutieră, prioritatea polițiștilor sătmăreni. Pe parcursul sfârșitului de săptămână, polițiștii sătmăreni au aplicat peste 380 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 103.000 de lei, în cadrul acțiunilor curente, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și de asigurare a unui climat rutier sigur.

În perioada, 12-13 mai a.c., polițiștii au acționat pe raza județului Satu Mare, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și în vederea combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, în urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 70 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, respectiv Legea 12/1990, în valoare totală de aproximativ 22.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 308 de contravenții. Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere și au fost ridicate 17 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, în cazul a 3 conducători auto, dreptul de a conduce le-a fost suspendat pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 50 km/h, 12 conducători auto au fost depistați la volanul autoturismelor sub influența băuturilor alcoolice, iar 4 au efectuat depășiri neregulamentare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 mai 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.