Se caută soluții pentru extinderea magistralei de gaz în toate localitățile din Țara Oașului

La inițiativa deputatului Octavian Petric, în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Industrii, președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților – deputatul Iulian Iancu, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) – Dumitru Chiriță și reprezentanți ai companiilor care activează în domeniul gazelor naturale (Transgaz, Distrigaz, EON) vor efectua joi, 24 mai 2018, o vizită de lucru în județul Satu Mare cu scopul de a găsi soluții pentru a extinde magistrala de gaz în toate localitățile din Țara Oașului.

La întâlnirea de lucru care va avea loc de la ora 13.00 la sediul Primăriei Negrești-Oaș vor participa prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, și primarii localităților din Țara Oașului, precum și responsabili din județul Satu Mare ai companiilor menționate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.