Amenzi de 17.000 lei aplicate ieri de polițiștii rutieri în județ, și patru permise reținute

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au acţionat ieri, 22 mai a.c., pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță pe raza județului.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au constatat peste 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 17 000 de lei.

Totodată, au procedat la reținerea a 4 permise de conducere pentru diverse abateri săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au filmat și înregistrat cu aparatul radar un conducător auto, de 21 de ani, care circula cu viteza de la 110 km/h.

Un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Târșolț, a fost identificat de către polițiști, în timp ce efectua manevra de depășire neregulamentară.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat pentru asigurarea unui climat sigur de ordine publică și prevenirea faptelor antisociale.

Cu această ocazie, au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991 având o valoare de aproximativ 12 000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.