Rețeaua de gaze naturale din județul Satu Mare s-ar putea extinde cu 50 de kilometri

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus, s-au întâlnit joi, 24 mai la Negrești–Oaș cu președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților – Iulian Iancu, vicepreședintele Comisiei de Industrii – Octavian Petric, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – Dumitru Chiriță și reprezentanți ai companiilor care activează în domeniul gazelor naturale. 

Aceștia au venit în județul Satu Mare cu scopul de a găsi soluții pentru a extinde magistrala de gaz în toate localitățile din Țara Oașului.

La întâlnire au participat și primarii din această parte a județului, iar Iulian Iancu i-a informat pe cei prezenți cu privire la oportunitățile pe care le va oferi noua lege a concesionărilor prin care primăriile vor putea să depună proiecte pentru a construi rețele de gaz.

Dacă proiectul va prinde contur, în județul Satu Mare sistemul de gaz natural ar urma să se extindă cu 58 de kilometri.

Președintele Pataki Csaba a salutat această inițiativă și consideră că primăriile din județ vor fi adevărate partenere în dezvoltarea proiectului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 mai 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.