Cargo și Iuliana Beregoi au deschis seria concertelor de Zilele Orașului Satu Mare

În acest sfârșit de săptămână, 25-27 mai, sătmărenii sunt invitați să sărbătorească Zilele Orașului Satu Mare, ediția XXII. În organizarea Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural ”G.M. Zamfirescu”, concertele au loc în Piața 25 Octombrie și în Piața Libertărții, fiind programate și alte activități culturale și sportive.

Zilele Orașului Satu Mare au debutat în jurul orei 19.00 cu un concert extraordinar în aer liber susținut de Filarmonica Dinu Lipatti Satu Mare, sub bagheta dirijorului Gheorghe Costin.

Vineri, de la ora 19.30, în Piața 25 Octombrie, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a deschis oficial manifestările dedicate Zilelor Orașului Satu Mare, alături de alți reprezentanți ai autorităților naționale și locale, oaspeți din Polonia, Ucraina și Ungaria din orașele înfrățite cu Satu Mare, senatorii Erdei Istvan, Turos Lorand, deputații Romeo Nicoară, Octavian Petric, președintele CJSM, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus, subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul Doina Feher, consilieri locali și județeni, fostul primar al Sătmarului, Iuliu Illyes.

”Satu Mare este orașul pe care toți îl purtăm în suflet, în care ne place să locuim sau unde ne întoarcem mereu cu drag. Satu Mare înseamnă pentru noi toți acasă! Începând de astăzi și până duminică, orașul pe care îl iubim îmbracă haine de sărbătoare! Vă așteptăm cu drag la concerte și la toate activitățile care vor avea loc pe parcursul celor trei zile!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Prima formație a serii de vineri, Cargo, una foarte dragă sătmărenilor, a fost invitată pe scenă de primarul Kereskényi Gábor. Cei 35 de ani de carieră, cele 10 albume și miile de concerte în țară și străinătate au făcut din Cargo una din cele mai iubite trupe din România.

Seara de vineri a continat cu concertele susținute de Iuliana Beregoi, Irie Maffia și Carla’s Dreams.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 25, 2018. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.