Legenda muzicii rock maghiare, Edda a oferit un spectacol magnific publicului sătmărean

Duminică, 27 mai, Edda, cea mai așteptată formație pe scena Zilelor Orașului Satu Mare a urcat scena din Piața 25 Octombrie, în aplauzele a mii și mii de sătmăreni.

Legenda muzicii rock maghiare a oferit un spectacol magnific publicului care au umplut la propriu centrul orașului. Edda este una din cele mai cunoscute și iubite formații din Ungaria, având numeroși fani de toate generațiile și în România. Activând din 1974 și având zeci de albume, formația este și rămâne o emblemă a muzicii de calitate din țara vecină.Ieri seară, membri actuali ai Edda, Pataky Attila, Alapi István, Gömöry Zsolt, Kicska László și Hetényi Zoltán au cântat alături de sătmăreni cele mai cunoscute cântece ale formației: „A hütlen”, „Erdély felé”, „Éjjel érkezem”, „A kör”, „Gyere őrült” „Ünnep”, „Keselyü”, „Elhagyom a várost”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 27, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.