Electricianu’ Dorel a lăsat azi după-amiază 12 blocuri din Carpați 2 fără curent electric

Un cititor ne-a transmis în jurul orei 18.30 un material video, în care arată cum ”Dorel” de Satu Mare cu târnăcopul său fermecat a lăsat în această după-amiază, chiar în zi liberă și de sărbătoare, 12 blocuri din Carpați 2, pe strada Ganea fără curent electric.

Dorel de Satu Mare și târnăcopul minune !Asa se întâmplă când Dorel lucrează în zi de sărbătoare! 12 blocuri din Cartierul Carpați II din mun. Satu Mare au rămas fără curent electric !

Publicată de Ioan Vasile Fernea pe 28 Mai 2018

”Dorel de Satu Mare! Așa se întâmplă când Dorel lucrează în zi de sărbătoare! 12 blocuri din Cartierul Carpați II din municipiul Satu Mare au rămas aproape patre ore fără curent electric!”. Bărbatul, ca și locuitorii străzii Ganea, a fost foarte deranjat de pana de curent de azi după-amiază.

”Am făcut și poze că m-a deranjat isprava lui Dorel, oameni nesupravegheați la muncă. Fără să știe pe unde vin liniile subterane de curent au săpat un nou șanț. Bine că nu a murit nimeni în aceasta ispravă a lui Dorel care a creat disconfort cetățenilor din Cartierul Carpați II”, încheie Ioan Vasile F.

Cititorul nostru a mai adăugat că în jurul orei 17.00, în sfârșit a venit să intervină o echipă de la Electrica și a fost remediat cablul electric, iar acum oamenii din zonă au curent

Acestea fiind faptele, este clar că învățământul profesional, atât la Satu Mare, cât și în țară, și pregătirea pentru o meserie suferă din ce în ce mai mult. De asta apar tot mai mulți ”Dorei”, în toate domeniile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 mai 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.