Copiii de la Școala Generală ”Grigore Moisil” i-au îndemnat pe șoferi să fie mai precauți în trafic

Astăzi, 29 mai a.c., sub sloganul “Fii mai precaut!”, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul Rutier, respectiv Compartimentul de Relații Publice, în colaborare cu Școala Generală “Grigore Moisil” au organizat o activitate de educație rutieră.

Astfel, sub îndrumarea învățătoarei Laura Orășteanu, copiii clasei pregătitoare au confecționat emoticoane vesele și triste, fiecare conținând un mesaj sugestiv, pe care le-au oferit conducătorilor auto, în funcție de modul în care aceștia au respectat sau nu regulile de circulație.

Având în vedere faptul că, în ultima perioadă, atât pe șoselele naționale, cât și pe plan internațional, asistăm la evenimente neplăcute petrecute în trafic, activitatea desfășurată astăzi, a avut menirea de a sensibiliza participanții la trafic și de a trage un semnal de alarmă asupra necesității respectării legislației în domeniul rutier.Pentru buna desfășurare a activității, și-a adus aportul și societatea de transport public din municipiu, Transurban.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 29, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.