Program oferit copiilor de Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu” și Primăria Satu Mare

Grădina Romei a oferit un spațiu larg de desfășurare pentru multiple activități instructive, educative și distractive prilejuite de sărbătoarea tuturor copiilor de pretutindeni, 1 Iunie. Programul a fost oferit copiilor de către Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu” Satu Mare, începând cu orele 10.00.

Între orele 10.00 și 11.30, s-a desfășurat sub genericul ”Jocuri de copii” un program susținut de copii de la Grădinițele cu program prelungit din municipiul Satu Mare, coordonat de Ovidiu Matioc de la Radio Transilvania.

Au fost azi în Grădina Romei și cei mai tineri membri ai familiei noastre, unii la plimbare și relaxare, alții la datorie 🙂

Teatrul de Nord din Satu Mare a oferit copiilor spectacolul ”Scufița roșie” interpretat cu multă dăruire de actori, și s-a bucurat de un binemeritat succes la public. Din program au mai făcut parte: Caravana ANIMA – show muzical pentru copii ”Lulu întoarce copilăria”, Concertul Ansamblului ”Steluțele Inedit”, dansuri moderne interpetate de trupe de succes din Satu Mare precum și un spectacol susținut de elevii Școlii de Artă.

Consiliul Județean al Elevilor în frunte cu președintele Ionela Por, au organizat desfășurarea unor activități pentru copii sub genericul ”De la cei mari pentru cei mici”, incluzând aici un concurs de desene pe asfalt. Au fost prezenți din partea Consiliului elevilor de la Colegiul Economic ”Gheorghe Dragoș”, Teodora Blaga. De la Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu” Carei a participat Codruța Pop, iar de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, Claudiu Paul. Aceștia au oferit tuturor copiilor baloane multicolore.

Sutele de copii prezenți la eveniment au avut parte și de numeroase alte oferte distractive: carusele, leagăne, mașinuțe, carturi, bule cu aer, ambarcațiuni pe lac.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 iunie 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.