Primarul Grieb Csaba dorește modernizarea spitalului din Tășnad și angajarea de medici

Primăria Orașului Tășnad, prin primarul Grieb Csaba Francisc, are în vedere modernizarea Secției Exterioare a Spitalului din Tășnad. Potrivit primarului orașului, se dorește și dezvoltarea a noi specialități medicale în cadrul spitalului, dar și punerea în funcțiune a noilor aparate pentru laboratorul de analize, aparatul Roentgen și altele.

„Se dorește punerea bazele unei colaborări pentru modernizarea Secției Exterioare din Tășnad a Spitalului Județean. Aceste demersuri au fost începute acum câteva luni pentru modernizarea clădirilor, secțiilor medicale, realizarea unui ambulatoriu, modernizarea și dezvoltarea cu noi specialități a policlinicii, punerea în funcțiune a noilor aparate pentru laboratorul de analize, aparatul Roentgen, etc.

Dorim să dezvoltăm în timp și o mică sală de invervenții chirurgicale! Totodată, suntem pregătiți să sprijinim sosirea de medici cu diferite specialități, atât ca angajați permanenți la Spitalul din Tășnad, cât și medici care să consulte pacienții prin programare la policlinică. Sunt convins că majoritatea acestor lucruri pot fi realizate în următorii 2-3 ani!”, a declarat primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 3, 2018. Filed under Locale, Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.