Artistul plastic Stefan Gnandt expune 30 de picturi în ulei la Castelul Károlyi din Carei

Duminică, 3 iunie 2018, începând cu ora 12.30, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de pictură a artistului Stefan Gnandt.

Evenimentul a fost deschis și moderat de Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a Municipiului Carei, după care au mai luat cuvântul dr. Kis Imola, istoric de artă și realizatorul expoziției, artistul Stefan Gnandt.

Momentul a artistic a fost realizat de dr. Brugós László și Gnandt Hevele Zsóka (doi reprezentanți de seamă din prima generație de Castelani), care au intrepretat mai multe șlagăre de muzică ușoară din repertoriul național și internațional, aducând zâmbete de nostalgie pe chipurile celor prezenți.

Expoziția, care cuprinde 30 de picturi în ulei, se găsește în sala de expoziții de la parterul castelului și poate fi vizitată în perioada 3 – 16 iunie 2018, conform programului Muzeului Municipal Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 4, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.