Ziua Învățătorului, sărbătorită de profesorii și elevii Colegiului Tehnic ”Unio-Traian Vuia”

Ziua Învăţătorului este un prilej de sărbătoare atât pentru dascăli, cât şi pentru discipolii lor, iar profesorii şi elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” au ţinut să marcheze împreună acest moment.

În cuvântul introductiv, directorul prof. dr. Vlaicu Popescu a reamintit faptul că o educaţie de calitate reprezintă cheia reuşitei profesionale. Aceasta se datorează muncii de apostolat a tuturor dascălilor, motiv pentru care este ziua când oamenii de pretutindeni primesc îndemnul de a spune MULŢUMESC unui învăţător. De asemenea, a vorbit elevilor despre Gheorghe Lazăr, fondatorul învăţământului românesc, născut în 5 iunie 1779.

Activitatea a continuat cu o prezentare a celor mai cunoscute maxime şi aforisme referitoare la educaţie şi cu lectura unor creaţii originale ale elevilor, în care aceştia au notat „Gânduri pentru dascălii mei”. În holul instituţiei au fost expuse desene tematice realizate de elevii talentaţi ai şcolii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 iunie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.