Tâlharii din autobuz: Au amenințat un minor și i-au furat telefonul

Doi tineri care pretindeau că sunt controlori de bilete au tâlhărit un minor de 15 ani din Satu Mare. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare i-au identificat pe CLAUDIU P., de 21 ani şi CRISTIAN P, de 20 ani, ca fiind autorii tâlhăriei comise în data de 05.04.2013 asupra părţii vătămate R.M., de 15 ani.

2011-01-1912__ro__ZA__cutitCei doi, în timp ce se aflau pe autobuzul care circula pe ruta de transport nr.1, sub pretextul că ar fi „controlori de bilete ” i-au solicitat minorului R.M. biletul. Acesta a prezentat o legitimaţie de călătorie, despre care cei doi falşi controlori au afirmat că ar avea termenul de valabilitate expirat, motiv pentru care i-au cerut minorului să coboare în staţia de pe stada Martirilor Deportaţi, unde sub ameninţarea unui cuţit i-au sustras părţii vătămate un telefon mobil. Prejudiciul, în valoare 1 000 lei, a fost recuperat.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că susnumiţii sunt autorii a încă două infracţiuni de furt calificat, comise pe raza municipiului Satu Mare în luna noiembrie 2010  şi aprilie 2013, prin care au cauzat un prejudiciu de 2000 lei. Cei doi sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Satu Mare în vederea ducerii acestora în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 mai 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.