Amenzi în valoare de 22.600 de lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri în județul Satu Mare

Ieri, 11 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe raza județului Satu Mare.

Astfel, pentru neregulile constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 22 600 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat 2 certificate de înmatriculare, întrucât un autoturism identificat de polițiști în trafic avea montate alte anvelope decât cele prevăzute în certificatul de înmatriculare iar cel de al doilea avea montate lumini de altă intensitate.

Totodată, în cazul a 4 conducători auto polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, întrucât au depășit viteza maximă legală admisă cu peste 50 km/h, iar pentru un conducător auto au dispus suspendarea dreptului de a conduce auto pe drumurile publice pentru 30 de zile, întrucât a efectuat o depășire neregulamentară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 iunie 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.