Amenzi în valoare de 14.490 de lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri sătmăreni în județ

Polițiștii rutieri sătmăreni acționează zilnic pe arterele rutiere din județ în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente grave.

Astfel, și ieri, 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Satu Mare, au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, și totodată pentru depistarea pietonilor care traversează drumul public prin loc nepermis.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au reținut 11 permise de conducere, din care 9, conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor iar 2 șoferilor, care au depășit limita maximă de viteză cu peste 50 km/h.

În total au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.490 de lei, 12 dintre aceste sancțiuni fiind aplicate pietonilor care au traversat prin locuri nepermise drumul public.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 15, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.