Amenzi de peste 38.000 lei aplicate ieri de polițiști, și 9 permise de conducere suspendate

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 19 iunie a.c., au fost aplicate aproximativ 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 38.000 de lei.

Totodată pentru neregulile constatate în trafic au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Din cele 9 permise de conducere reținute de polițiști, 8 dintre acestea au fost ridicate ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, acesta fiind depășit cu peste 50 km/h atât în interiorul cât și în afara localităților,de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar, rulând cu viteze de la 103 km/h la 153 km/h, pe tronsoane de drum cu limite de viteză de 50 km/h, 70 km/h sau 100 km/h

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 20, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.