Comisia de circulație: Autovehiculele de trafic greu nu vor mai avea acces pe strada Bradului

Comisia de circulație prezidată de primarul Kereskényi Gábor a aprobat solicitarea sătmărenilor care locuiesc pe str. Bradului privind amplasarea unui limitator de înălțime care să nu mai permită accesul autovehiculelor de trafic greu pe stradă. Astfel, comisia a decis montarea acestui limitator în capătul străzii Bradului, spre str. Platanului.

Măsura vine ca urmare a reclamațiilor venite din partea locuitorilor care s-au prezentat și în această lună în audiențe pentru a semnala problema cauzată de circulația autovehiculelor de trafic greu.

Tot în cadrul comisiei de circulație, în urma sesizărilor venite din partea sătmărenilor s-a decis montarea unor stâlpișori pe str. Petofi, pe porțiunea situată între str. Ham Janos și str. Păstrăvului, pe partea dreaptă a sensului de circulație, pentru protejarea zonei verzi.

Primăria Municipiului Satu Mare va continua să răspundă cu celeritate sesizărilor venite din partea cetățenilor!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 iunie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.