Două autovehicule distruse aproape complet de foc, ieri după-amiază în orașul Tășnad

În după amiaza zilei de duminică, 24 iunie a.c., I.S.U. ,,Someş” Satu Mare  a fost anunțat despre producerea unui incendiu la două autovehicule, aflate pe raza orașului Tășnad, într-o parcare din cartierul Zorilor.

La adresa menționată s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei – Punct de Lucru Tășnad, care a intervenit pentru lichidarea incendiului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, însă în urma evenimentului au ars materiale combustibile: tapițerie, scaun, componente din plastic, 4 anvelope și s-au degradat caroseriile și motoarele, autovehiculele fiind avariate în proporție de 80%.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost scutcircuitul electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Nici o persoană nu a fost rănită în urma evenimentului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 25 iunie 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.