Amenzi în valoare de peste 22.500 lei aplicate ieri de polițiști, și nouă permise reținute

Polițiștii rutieri sătmăreni acționează zilnic pe arterele rutiere din județ în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente. În urma activităților desfășurate, ieri, 26 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au reținut 9 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

În total, au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22.500 de lei.

La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 102-104 km/h.

Celor trei conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

La aceeași dată, polițiștii au identificat, în trafic, doi conducători auto, care nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune. Și acestora le-au fost reținute permisele de conducere.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au reținut, ieri, 26 iunie a.c., permisul de conducere al unui tânăr, de 25 de ani, din Maramureș, care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27 iunie 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.