Tășnadul, în atenția Excelenței Sale Osman Koray Ertaș, Ambasadorul Republicii Turcia

Joi, 5 iulie, a avut loc vizita oficială a Excelenței Sale Osman Koray Ertaș, Ambasadorul Republicii Turcia, în orașul Tășnad. Acesta a fost însoțit atât de oameni de afaceri turci, cât și de oficialități din județul Satu Mare, care sunt preocupați de dezvoltarea zonei.

Vizita a început la Primăria Orașului Tășnad, după care a continuat cu zona turistică și Ștrandul Termal Tășnad. Primarul orașului, ing. Grieb Csaba Francisc a făcut o scurtă prezentare a orașului, a domeniilor economice și a zonei turistice, punând accent pe direcțiile de dezvoltare și oportunitățile de a investi în zonă.

S-au discutat posibilități de investire în domeniul industrial și în cel turistic. Excelența Sa, Ambasadorul Osman Koray Ertaș, și oamenii de afaceri care l-au însoțit, au manifestat un interes deosebit față de orașul Tășnad, purtându-se astfel discuții pe mai multe teme de interes.

Primarul Tășnadului, Grieb Csaba Francisc a fost de părere că vizita de ieri reprezintă o piatră de temelie în viitoarea dezvoltare a orașului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 iulie 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.