Contravenții în valoare de aproape 100.000 de lei, aplicate weekendul trecut de polițiști

Pe parcursul sfârșitului de săptămână 6-8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 245 de contravenții, în valoare de aproape 100 000 de lei.

În perioada sus menționată, polițiștii au acționat pe raza județului Satu Mare, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, totodată pentru asigurarea unui climat rutier sigur.

Astfel, în urma acțiunilor organizate au fost aplicate 205 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80 000  de lei, la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute în cazul a 21 de conducători auto, dreptul de a conduce le-a fost suspendat pentru depășirea limitei maxime de viteză, în 2 cazuri pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, iar în 9 cazuri pentru alte abateri săvârșite de conducătorii auto la regimul circulației pe drumurile publice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 9, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.