Kereskényi Gábor: Facem curățenie pe Horea 6 și vom pune lacăt pe toate apartamentele

Primăria Municipiului Satu Mare prin Poliția Locală continuă acțiunile de verificare și control la imobilul de pe strada Horea, nr. 6.

Miercuri, 11 iulie, de dimineață, a avut loc o nouă acțiune în această locație, de această dată fiind prezent și primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de directorul Poliției Locale, Vasile Chișluca, directorul Serviciului Public de Asistență Socială, Adrian Bălaj și Mihaela Faur, șeful Serviciului Patrimoniu, Concesionări, Închirieri.

Scopul acestei acțiuni a fost de a identifica acele persoane care încă mai locuiesc fără forme legale și care se pretează la activități ilegale. De asemenea, s-a urmărit și dacă acele persoane care și-au depus un dosar pentru a beneficia de locuință socială merită un astfel de ajutor din partea Primăriei, dincolo de cele descrise în actele depuse.

“Încă de la începutul mandatului ne-am propus să facem ordine în acest imobil și pe parcursul celor doi ani au fost organizate mai multe acțiuni similare cu cea de astăzi. Alături de Poliția Locală și de SPAS am realizat o evidență clară a acestor persoane care locuiesc cu forme legale și o altă evidență a celor care realizează activități ilegale și nu pot prezenta acte de identitate. Astăzi au fost găsite aproximativ 30 de persoane, din care 10 nu locuiesc cu forme legale!

Nu vom permite acestor persoane să mai locuiască aici, motiv pentru care am dispus evacuarea acestui imobil într-o lună de zile. Persoanele care au solicitat o locuință și respectă criteriile de acordare vor fi mutate în alte imobile, iar restul persoanelor vor fi evacuate, se va face curățenie și vom pune lacăt pe toate apartamentele!“, a explicat primarul Kereskényi Gábor.

Polițiștii locali au condus persoanele fără forme legale la sediul Poliției, acestea fiind amendate. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, asistenții sociali din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială vor reveni pentru a realiza anchetele sociale la familiile care doresc să se pună în legalitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 11, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.