Amenzi în valoare de 32.000 de lei, aplicate ieri de polițiștii sătmăreni pe drumurile județene

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități de prevenire și combatere a accidentelor de circulație, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități, cât și în afara acestora.

Astfel, în urma activităților desfășurate ieri, 12 iulie a.c., polițiștii au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32.000 de lei.

În cazul a 16 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Dintre aceștia, 7 conducători auto au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 103 km/h-125 km/h, pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50 și 70 km/h.

Polițiștii rutieri au identificat, în trafic, și șapte conducători auto, care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public, pe treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător.

Atragem atenția conducătorilor auto să circule cu viteză redusă și să dea dovadă de atenție sporită în preajma trecerilor de pietoni, să acorde prioritate persoanelor angajate în traversare, conform prevederilor legale.

O atitudine preventivă în trafic vă poate feri de evenimente rutiere negative!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 13, 2018. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.